اصول بیزینس آنلاین را یاد بگیرید

آموزش اصولی بیزینس آنلاین در ایران

۲ مطلب در مهر ۱۴۰۱ ثبت شده است

۰۶
مهر

سلام دوستان عزیز

من طبق تجربه‌های خودم از خریدهای اینترنتی، دوست دارم گاهی این تجربیات رو با با شما همراهان به اشتراک بگذارم. امروز میخوام اختصاصا در مورد خریدم از سایت لیمو وردپرس که در زمینه آموزش وردپرس، قالب وردپرس و افزونه وردپرس فعالیت دارد صحبت کنم.


سایت لیمو وردپرس تقریبا تلفیقی از سایت‌های آموزش وردپرس مثل همیار وردپرس و میهن وردپرس و سایت‌های فروش محصولات وردپرسی مثل سایت ژاکت و راستچین است. در این سایت شما می‌توانید هم سیستم مدریت محتوای وردپرس را بیاموزید و هم قالب‌های و افزونه‌های وردپرسی مورد نیازتان را خرید کنید.

تفاوت لیمو وردپرس با سایر سایت‌های مشابه چیست؟
بیشترین هدف limuwp «لیمو وردپرس» ارائه آموزش رایگان محصولاتی است که می‌فروشند. اگر شما قالب یا افزونه ای از این سایت خریداری کنید، قطعا آموزش رایگان کار با آن محصول را به صورت کامل و حرفه‌ای دریافت خواهید کرد.

به عنوان مثال، من از قالب فلت سام را از سایت لیمو وردپرس خریداری کردم. در کنار دریافت قالب اورجینال فلت سام و بدون دستکاری «سایت‌های ژاکت و راستچین قالب‌ها و افزونه‌ها را دستکاری می کنند» آموزش کاملا حرفه‌ای این قالب را هم به رایگان دریافت کردم. البته باید بگویم که این آموزش انقدر جامع و کامل است که، به راحتی با آن می‌توانم هر سایتی را طراحی کنم.

نقاط قوت لیمو وردپرس
اگر بخواهم به مهمترین نقطه قوت این سایت اشاره کنم آموزش و پشتیبانی از محصولاتی است که می‌فروشد. البته سایت لیمو وردپرس یک بخش آموزش وردپرس هم دارد که به صورت کاملا رایگان می‌توانید کار کردن با wordpress را بیاموزید.

نقاط ضعف لیمو وردپرس
درست است که خرید از سایت لیمو وردپرس تجربه خوبی برایم بود. ولی لیمو وردپرس هم مانند ژاکت و راستچین روی محصولاتش لایسنس قرار داده است. یعنی اگر قالب و افزونه‌ای از سایت لیمو وردپرس خریداری کنید، فقط می‌توانید از آن روی یک سایت استفاده کنید. یعنی اگر شما طراح سایت باشید، برای هر پروژه باید از اول قالب و افزونه مورد نیازتان را از لیمو وردپرس خریداری کنید.

نتیجه گیری در خصوص سایت لیمو وردپرس
اگر بخواهم در نهایت بدون هیچ قصد و نیتی در خصوص سایت لیمو وردپرس صحبت کنم، باید بگویم که من به نسبت خریدم از سایت‌هایی همچون ژاکت و راستچین و میهن وردپرس، از سایت لیمو وردپرس راضی‌تر هستم. پشتیبانی عالی و آموزش‌های این سایت نسبت به رقبایش عالی تر است.

  • رضا آکادمی
۰۶
مهر

وردپرس این روز ها محبوب ترین سی ام اس جهان است. به همین دلیل عده زیادی به دنبال آموزش وردپرس هستند تا بتوانند مهارت کافی جهت استفاده از این سیستم مدیریت محتوا و درآمد زایی از طریق آن را به دست آورند. اما یادگیری وردپرس هم سطوح مختلفی دارد که مستقیما در سطح کاری و درآمدی شما تاثیر دارد. در این مطلب شما را با این سطوح آموزش وردپرس آشنا می کنیم و در پایان یک دوره آموزش وردپرس را به شما معرفی می کنیم تا بتوانید وارد مسیر یادگیری طراحی سایت با وردپرس شوید.

 

قبل از هر چیزی باید بگوییم وردپرس چیست تا اگر کسی آشنا نیست، یک ذهینت کلی داشته باشد. برای تعریف وردپرس، تعریفی که سایت لیمو وردپرس ارائه داده است را در اینجا بازگو می کنیم:

 

وردپرس محبوب ترین و قدرتمند ترین سیستم مدیریت محتوا برای طراحی سایت می‌باشد. وردپرس در ابتدا تنها یک سیستم رایگان وبلاگ نویسی بود که امکانات خوبی را در اختیار وبلاگ نویسان قرار می‌داد و سپس به صورت یک CMS یا نرم‌افزار کدباز برای مدیریت محتوای سایت‌ها معرفی شد. با استفاده از وردپرس شما می توانید تقریبا هر نوع سایتی که بخواهید را به راحتی راه اندازی کنید. سایت‌های وردپرسی با استفاده از افزونه‌های نوشته شده برای وردپرس می‌توانند انواع امکانات را دربرگیرند. به عنوان مثال علاوه بر امکان طراحی سایت شرکتی، خبری و یا شخصی، برای طراحی فروشگاه اینترنتی در کنار سایت وردپرسی کافیست یکی از افزونه‌هایی که برای این منظور طراحی شده‌اند را به هسته وردپرس خود اضافه کنید. به عنوان مثال افزونه‌های WooCommerce و EDD دو افزونه وردپرس هستند که برای راه اندازی فروشگاه اینترنتی جهت فروش کالای فیزیکی یا فایل‌های دانلودی استفاده می‌شوند. همچنین قابلیت تبدیل شدن سایت به یک شبکه اجتماعی با افزونه قدرتمند Buddypress یا ایجاد یک تالار گفتگو یا انجمن با افزونه BBpress، در وردپرس وجود دارد. با توجه به فراوانی و تنوع افزونه‌های وردپرس تقریباً هر امکانی را می‌توان به سایت وردپرسی اضافه کرد.

 

حال مسیر یادگیری وردپرس از مبتدی تا حرفه ای را با هم بررسی می کنیم.

 

آموزش وردپرس

قدم اول یادگیری و آموزش وردپرس

برای شروع باید نصب و راه اندازی وردپرس را یاد بگیرید. برای این کار باید فایل های وردپرس را از سایت wordpress.org دانلود کنید و در یک هاست آن را قرار دهید و نصب کنید. همچنین برای استایل سایت خود می توانید از هزاران قالب رایگان و پولی استفاده کنید. کافیست آن را در وردپرس آپلود و نصب کنید و سپس از طریق تنظیمات قالب، آن را بر اساس نیاز و سلیقه خود سفارشی سازی کنید.

 

اگر هم نیاز به امکانات خاصی در سایت خود دارید که در سیستم پیش فرض وردپرس نیست، کافیست افزونه مربوطه را از سایت وردپرس دانلود کنید و روی سایت خود نصب کنید. با مسلط شدن به همین چند کار، شما می توانید انواع سایت را راه اندازی کنید و حتی درآمد های میلیونی هم داشته باشید. البته برای داشتن خروجی مناسب تر، بهتر است با مباحث پایه ای امنیت وردپرس، بهبود سرعت، سئو تکنیکال و … آشنا باشید تا کار استانداردی ارائه دهید.

 

برای یادگیری و آموزش دیدن این سطح از وردپرس، در آخر همین مقاله لینک یک دوره آموزش وردپرس را برای شما قرار داده ایم که با دیدن آن به طور کامل با این مهارت ها آشنا می شوید.

 

قدم دوم یادگیری، طراحی قالب های وردپرسی

با همان قدم اول شما می توانید به درآمد زایی برسید. اما اگر به مباحث کدنویسی هم علاقه داشته باشید، می توانید پا را فراتر هم بگذارید و به سراغ طراحی قالب های وردپرسی بروید. در بخش قبلی گفتیم که هزاران قالب برای وردپرس وجود دارد. اما شما می توانید قالب اختصاصی خود را نیز طراحی و استفاده کنید. البته برای این کار شما باید ابتدا با دانش کدنویسی HTML، CSS، جاوااسکریپت و کمی هم PHP آشنا باشید. معمولا در آموزش های طراحی قالب وردپرس، فقط یک سری مقدمات آن را می گویند اما برای راحت تر کار کردن و حرفه ای شدن، باید این مهارت ها و زبان را تخصصی تر یاد بگیرید.

 

وقتی قالب خود را ساختید، می توانید در سایت خود استفاده کنید. حتی اگر قالب حرفه ای تری طراحی کنید، می توانید در مارکت های وردپرس برای فروش بگذارید و از این طریق نیز درآمد زایی کنید. اگر هم کمی کنجکاو تر باشید، می توانید قالب را در سایت های خارجی نیز برای فروش قرار دهید و درآمد دلاری داشته باشید. البته برای درآمد دلاری این نکته را باید بدانید که با وجود تحریم ها و سطح کاری جهانی، چندان کار ساده ای نیست.

 

طراحی سایت با وردپرس

قدم سوم یادگیری، نوشتن افزونه های وردپرسی

نوشتن افزونه های وردپرس نیز یکی دیگر از راه های حرفه ای تر شدن در وردپرس و درآمد زایی است. البته برای این کار نیاز به داشتن دانش کدنویسی PHP تا سطح قابل قبولی است. شما می توانید از طریق پلاگین نویسی، امکانات مدنظر خود را به سایت اضافه کنید. درست مثل افزونه های آماده، شما هم می توانید افزونه اختصاصی خود را بنویسید.

 

ممکن است شما امکان خاصی را برای سایت خود یا مشتری خود نیاز دارید که افزونه آماده ای ندارد. پس می توانید خودتان دست به کار شوید. یا حتی می توانید افزونه ای بنویسید و آن در مارکت های وردپرس ایرانی یا حتی خارجی برای فروش قرار دهید و هزاران بار آن را بفروشید و درآمد کسب کنید.

 

ما در این مقاله طراحی قالب را قدم دوم و پلاگین نویسی را قدم سوم گذاشتیم اما ممکن است شما فقط بخواهید سراغ پلاگین نویسی بروید. مشکلی نیست و زیاد خودتان را درگیر این شماره بندی ها نکنید. در بین آموزش های وردپرسی نیز آموزش های پلاگین نویسی وجود دارد که می توانید آن ها را تهیه کنید.

 

یادگیری و آموزش وردپرس

جمع بندی؛ منابع آموزش وردپرس

همانطور که قولش را دادم منابعی را برای یادگیری این مهارت ها به شما معرفی می کنم. برای تهیه یک دوره آموزش وردپرس می توانید دوره سایت لیمو وردپرس را از این لینک تهیه کنید. قدم اول را از مبتدی تا پیشرفته کامل یاد می گیرید. این پکیج به شدت شروع قوی برای شما خواهد بود. برای یادگیری مباحث کدنویسی نیز می توانید از آموزش های سایت 7learn استفاده کنید.

 

آیا کل یادگیری و آموزش وردپرس به همین سه قدم است؟! خیر! وقتی وارد کار شوید متوجه می شوید که چه دنیای بزرگی دارد. مثلا بعضی از افراد تخصصا روی کانفیگ های سرور برای سایت های وردپرسی کار می کنند. پس ذهن خود را نبندید و وارد کار شوید و علاقه خود را پیدا کنید. پس ابتدا باید با خود وردپرس و قالب ها و پلاگین های آن کار کنید و تجربه کافی را به دست آورید تا بتوانید پروژه های طراحی سایت بگیرید و درآمد داشته باشید. اگر بخواهید در وردپرس یک سر و گردن بالاتر باشید، باید به سمت طراحی قالب های حرفه ای اختصاصی و پلاگین نویسی بروید. امیدوارم این مقاله کمک خوبی برای شروع یادگیری و مسیر آموزش وردپرس برای شما بوده باشد.

 

سایت لیمو وردپرس در حوزه آموزش وردپرس همانند سایت‌های همیار وردپرس و میهن وردپرس شروع به فعالیت کرده است. در ضمن شما می‌توانید برای خرید افزونه وردپرس و قالب وردپرس به جای مراجعه به سایت‌های ژاکت یا راستچین به سایت لیمو وردپرس مراجعه کنید.

 

  • رضا آکادمی